poort

Home

Over mij

Mijn visie

Ontspanningsmassage

Energetische massage

Reviews

Contact

Waardebon

Energetische massage

 

De kern van energetische massage is balans tussen lichaam en geest.
Het fysieke lichaam wordt gezien als een onderdeel van een geheel, waar alle veranderingen op een aantal niveaus - fysiek, emotioneel, mentaal,
sociaal en spiritueel - zich kunnen manifesteren, met andere woorden:
de geest drukt zich uit in het lichaam.

Als iemand voor energetische massage kiest, vraagt hij eigenlijk heel
letterlijk, raak me aan! Zie me zoals ik nu ben, op dit moment en laat me voelen hoe het met mijn lichaam gaat. Een mens die voor energetische massage kiest, kiest bewust of onbewust, niet voor afleiding, maar juist voor aandacht voor hoe het echt met hem of haar is.

Als de mens in zijn geheel wordt aangeraakt, betekent het dat aan de mens in zijn geheel aandacht wordt besteed. Zo wil ik graag werken.
Aandacht geven aan het totaal, aan alle aspecten van het mens zijn.

Onderdrukte gevoelens kunnen leiden tot lichamelijke klachten, pijnlijke en gespannen spieren, gevoelens van ontevredenheid, gebrek aan energie en spanningen waardoor we niet kunnen functioneren zoals we willen.
Er zit een rem op ons uiten.

Als er een diepe ontspanning en een gevoel van veiligheid ontstaat, komt er vaak meer ruimte voor emoties en gevoelens. Angst, verdriet of woede kunnen aan de oppervlakte komen, waardoor deze geuit kunnen worden om vervolgens losgelaten te worden. Zodat er rust ontstaat in jezelf.

De massage leert u om spanningen los te laten en uw eigen energie weer te voelen stromen, ze leert uw eigen helende kracht te stimuleren.

hand in licht
koptekst